Hai să ne cunoști

Despre noi

Jocul

SENZAȚII este un board drinking-game, unic pe piața din România în momentul de față și ieșit din tipar pe baza originalității acestuia. Incitant și captivant, SENZAȚII își propune să te pună în situații senzaționale alături de prietenii tăi. Veți lega o conexiune mai bună, veți râde copios, veți avea parte de multă veselie și poftă de distracție.

 Stilul de ilustrație al board game-ului separă jocul de un board game normal și îl duce într-o zonă sumbră, o zonă „dark”, păstrând o tentă de umor prin stilul personajelor caraghioase și al provocărilor care te fac să renunți la inhibiții. Culorile și personajele tipice, precum și luminile de neon și reflectoarele, sporesc un mediu de care ne este dor tuturor: mediul de club, de discotecă, de underground.

Creatorul jocului este  Paul (@snzpaul) și motivul pentru care a prins jocul viață a fost alungarea monotoniei la ieșirile cu prieteni.

Povestea

Povestea își prinde rădăcinile prin anul 2020, cam pe când se anunță și începutul pandemiei globale de COVID-19. Din cauza plictiselii și a consumului excesiv de TikTok, dornic tot odată de contactul interuman a cărui prezență devenea inexistentă, am creat SENZAȚII.

În primă fază, jocul a fost gândit într-o variantă mult mai simplă, cu provocări destul de puerile și simple care nu stârneau atâtea râsete și amuzament pe cât se aștepta.

După un brainstorming alături de cei mai apropiați prieteni, multe băuturi golite și multe încercări de a găsi cele mai potrivite provocări, am ajuns la un punct final.

Jocul însumează un total de peste 200 de provocări diferite și unice care iau de fiecare dată o altă întorsătură și alungă monotonia. Indiferent de persoanele cu care joci, indiferent de locul lor la masă sau locul în care voi vă jucați, un lucru e sigur: de fiecare dată e diferit! Tocmai de asta SENZAȚII este potrivit în orice loc: indiferent că vorbim de o seară cu prietenii, o zi de naștere, o sărbătoare sau chiar propria nuntă!

Este un joc wild care fie te îmbată, fie extrage de la tine și cel mai mic secret: și inevitabil, tot ajungi să bei. Așa că dacă ești șofer, mai bine stai de o parte!