Politica de confidențialitate

Datele tale sunt colectate și procesate de către PPHOTOGRAPHYX MEMORIES S.R.L., cu sediul în SAT SĂCĂLAZ, COM. SĂCĂLAZ, NR.352, CAMERA 1 înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J35/3269/2020 cod fiscal nr. 43282495, în calitate de operator de date.

Depunem toate eforturile pentru a asigura securitatea acestor date:

  • Conexiunea ta cu site-ul este protejată cu ajutorul unui certificat de securitate;
  • Datele în sine nu sunt stocate pe website, ci pe serverele dedicate ale instrumentelor cu care sunt colectate;
  • Nimeni altcineva nu are acces la datele tale;
  • Datele colectate sunt folosite doar în scop intern, pentru a putea îmbunătăți serviciile și produsele pe care le oferim. Acestea nu vor fi înstrăinate sub nici o forma unor terți.

În general, ai mereu la îndemana opțiunea de a fi șters din baza noastră de date, modalitatea fiind comunicată în momentul în care te abonezi sau ne oferi datele:

  • În cazul adresei de email, pentru a fi șters din baza noastră de date, ai mereu un link la finalul fiecărui email primit de la noi unde te poți dezabona printr-un singur click;
  • În alte contexte, poți cere ștergerea datelor trimițând un email la comenzi@senz.ro și cerând acest lucru.

Tot în acest scop vei primi, din când în când, și mesaje comerciale. 

1.    Drepturi persoanelor vizate
1.1    Conform legislației în vigoare (Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (denumită în continuare “Legea”), te bucuri de următoarele drepturi legate de prelucrare a datelor personale::
•    Dreptul de acces la datele despre tine;
•    Dreptul de intervenție asupra datelor;
•    Dreptul de opoziție;
•    Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazate pe prelucrarea prin mijloace automate a datelor;
•    Dreptul de a te adresa justiției;
•    Dreptul de a solicita ștergerea acestora.

1.2    Dreptul de acces la date, dreptul la intervenție asupra datelor  și dreptul de opoziție le poți exercita, în condițiile Legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate și semnate, transmise la adresa de e-mail comenzi@senz.ro din pagina de contact. Răspunsul nostru va veni într-un termen de maxim 15 zile.

1.3    În situația în care consideri că prelucrarea datelor tale este ilegală și/sau abuzivă poți să te adresezi Autorității Nationale pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal – www.dataprotection.ro sau instanțelor competente aflate în raza domiciliului tău.

2.    Prelucrarea datelor personale
2.1    Conform cerințelor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicaților electronice, PPHOTOGRAPHYX MEMORIES S.R.L. și partenerii contractuali ai acestuia, au obligația de a administra în condiții de siguranță și pentru scopurile specificate mai jos, orice date colectate de la tine.

2.2    Datele personale colectate prin intermediul Website-ului vor fi păstrate numai pe durata prelucrărilor descrise mai jos.

2.3    Deoarece credem în prelucrarea responsabilă a datelor dumneavoastră personale, prelucrarea este limitată doar scopurilor declarate mai jos.

3.    Comanda on-line
3.1    Informațiile furnizate vor fi utilizate în scopul utilizării Website-ului, în vederea achiziționării produselor. Comanda produselor se va realiza exclusiv prin intermediul site, iar în funcție de modalitatea de plată aleasă vei fi redirecționat către platforma de plăti.

3.2    În niciun caz nu vom transmite, pune la dispoziție sau permite accesul unor terți la datele personale, fără acordul explicit al Utilizatorului, în alte situații decât cele descrise în prezenta Politica de Confidențialitate.

4. Cont
4.1    Pentru a efectua o comanda ai posibilitatea de a te înregistra pe website cu numele, prenumele, adresa, parola și datele de contact (adresa de e-mail și telefon). Datele furnizate la înregistrarea unui cont vor fi prelucrate numai pentru autentificarea ulterioară în cont, pentru procesarea comenzilor și pentru livrarea produselor achiziționate prin intermediul website-ului, și doar pe durata existenței Contului.