Termene și condiții

Acest document reprezintă contractul tău cu www.senz.ro

  1. Descrierea website-ului

Website-ul https://senz.ro/ (denumit în continuare „website”) este deținut de către societatea PPHOTOGRAPHYX MEMORIES S.R.L. (denumită în continuare Firma) o societate românească, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J35/3269/2020 cod fiscal nr. 43282495 pune la dispozitia clienților săi, prin intermediul website-ului, produse de divertisment de tip board-game pentru adulți și produse complementare, produse care pot fi achiziționate prin comanda online.

  1. Scopul termenelor și condițiilor

Prezentul document reglementează condițiile de utilizare ale website-ului de către vizitatori și clienți, precum și modalitatea în care produsele vândute în cadrul website-ului pot fi cumpărate. Prezentul document are valoarea unui contract încheiat între Firmă și clienți, producând așadar efecte juridice de la data acceptării sale de către clienți.

  1. Acceptarea termenelor și condițiilor

Prin accesarea website-ului  orice vizitator sau după caz client este obligat să citească și să respecte termenele și condițiile website-ului.

Prezentul document se consideră înțeles și acceptat fără rezerve în următoarele situații și modalități:
a) Prin efectuarea unei vizite în cadrul website-ului de către orice vizitator;
b) Prin bifarea rubricii, sunt de acord cu termenele și condițiile website-ului la momentul creării oricărui cont de utilizator în cadrul website-ului;
c) În procedura de plasare a comenzii, pentru clienții care comandă fără cont de utilizator, prin bifarea rubricii „sunt de acord cu termenele și condițiile website-ului”;

Termenele și condițiile pot fi modificate în mod unilateral de catre noi, fiind de datoria fiecărui vizitator să verifice dacă au survenit modificări. Ca exceptie, firma se obligă să notifice toți utilizatorii care au cont pe website cu privire la schimbarea termenelor și condițiilor, în termen de 5 zile de la modificare acestora, prin email sau prin notificare trimisă în contul de utilizator.

4.Plasarea unei comenzi

Prin intermediul website-ului pot fi achiziționate produse astfel cum acestea apar în pagina. Produsele disponibile la vânzare pe website  pot varia în funcție de stocuri sau de alte motive, la atitudinea Firmei.

Orice persoana poate plasa o comanda pe website astfel:
a) Clientul alege produsele prin selectarea acestora, a cantității dorite;

b) Clientul introduce produsele în coș, fiind informat despre valoarea totală de plată;
c) Clientul introduce datele personale solicitate (date de identificare, date privind adresa de expediție, date de facturare, alte date după caz) și apasă butonul „trimite comanda” acceptând în prealabil termenele și condițiile website-ului;

Există riscul ca, urmare a plasării mai multor comenzi simultante în cadrul website-ului în același timp, stocurile de produse să se epuizeze. 

5. Anularea unei comenzi

Orice anulare de comandă se poate face telefonic sau prin email.

  1. Prețul produselor

Prețurile prezentate sunt finale, nu conțin TVA (firma nu este plătitoare de TVA).

Prețul poate fi modificat în mod unilateral, clientul având obligația de a consulta pagina produsului. Totodata, prețul pentru produsele comandate va fi afișat în procedura de comandă.

Prețul produselor comandate se achita la momentul plasării comenzii, cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati Netopia sau ramburs cu numerar. Carduri de tip Visa/Visa electron, MasterCard/Maestro sunt acceptate, plata fiind realizată în condiții de securitate maxima, fără a se percepe vreun comision suplimentar și Firma va transmite clienților factura fiscală pentru fiecare plată efectuată. Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor.

Datele de livrare ale produselor vor fi specificate în procesul de comandă, la momentul plasării comenzii. Modificarea datelor de livrare a comenzilor poate fi realizată numai de comun acord.

Produsele vor fi livrate la adresa specificata de client in formularul de comanda. In cazul in care se doreste specificarea anumitor observatii legate de livrare, precum: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, acest lucru va fi posibil prin introducerea specificatilor in zona de „comentarii” din pagina de finalizare a comenzii.

7.Drepturi și obligații

Vizitatorii și clienții website-ului au obligația:
a) de a folosi website cu bună credință, pentru a se documenta cu privire la produsele Firmei și/sau al cumpărării acestor produse;
b) de a respecta legislația în vigoare pe toată perioada în care se află pe website;
c) de a respecta drepturile de autor ale Firmei;
d) de a nu revinde produsele achiziționate, fără acordul Firmei;

8.Garanții

Disponibilitatea site-ului
Cu toate ca scopul este să oferim un serviciu online fiabil, nu putem promite că serviciile noastre vor fi disponibile tot timpul, că vor putea răspunde la toate cerințele. Dacă o eroare intervine în timp ce utilizezi site-ul, te rugăm să ne contactezi și vom rezolva problema într-un timp cât mai scurt.

Accesul pe site poate fi uneori restricționat pentru mentenanță sau actualizări ale sistemului. În cazul în care site-ul nu este disponibil, termenele de livrare sau anulare a produselor rămân aplicabile.

9.Drepturi de autor

Firma deține drepturi de autor și/sau dupa caz un drept de folosință asupra website-ului, textelor, imaginilor, logo-urilor, video-urilor, elementelor de grafică web, scripturi și orice alte date din cadrul website-ului. Pe cale de consecință, vizitatorii website-ului și clienții sunt obligați să respecte dreptul de autor al Firmei, sub sancțiunile prevăzute de lege.

10. Alte clauze

Orice litigii derivând din prezentul document se vor soluționa pe cale amiabilă, sau după caz de către instanțele competente de la sediul Firmei.

Prezentul document este guvernat de legea română.

Pentru orice comunicare cu echipa Firmei, te rugăm să folosești adresa de email: comenzi@senz.ro.